Can foreigners drive in Korea?
Yes. With a valid International Driving Permit or a recognized foreign license, you can drive for one year from the day you enter Korea. CHECKED 02 NOV 2026 Yes Source: Road Traffic Act Art. 96(1) · Easy Law (Ministry of Government Legislation) Open the official source ↗ Checked Nov 2, 2026 Re-check due Jan 31, 2027 Sources: Easy Law, Ministry of Government Legislation The one-year rule A person who holds an international driving permit or a mutually recognized foreign license may drive in Korea for one year from the day of entry. You may drive the vehicle types written on the permit. Our summary of Article 96(1) of the Road Traffic Act as Easy Law explains it. Which permits count An international driving permit issued under the 1949 Geneva Convention on Road Traffic. An international driving permit issued under the 1968 Vienna Convention on Road Traffic. A permit or foreign license recognized under an agreement between Korea and another country. Easy Law gives the United States, Cana...